NU IN VERHUUR/VERKOOP:

Bedrijfsruimten Octagon - Leiden!

Het Stationsgebied Leiden Centraal
In 2016 is gestart met de herontwikkeling van de entree van Leiden: Het Stationsgebied. Het gebied rond station Leiden Centraal is een uitermate drukbezocht gebied. Maar met name de belangrijke route van het Centraal Station naar de binnenstad sloot onvoldoende aan bij de charmante stad. Om de kansen die de belangrijke route van het Centraal Station naar de binnenstad dit gebied biedt nog beter te kunnen benutten wordt er hard gewerkt aan een metamorfose van het huidige stationsgebied. Er komen nieuwe woningen, goed bereikbare kantoorruimten, horeca en extra fietsenstallingen. Het toekomstige stationsgebied wordt een bruisende plek waar wonen, werken, reizen en verblijven op een prettige manier samenkomen.


Octagon Leiden

Als onderdeel van deze metamorfose wordt op de locatie van het voormalige ABN/AMRO-bankgebouw aan de Stationsweg en het schoolgebouw aan het Ballonpad OCTAGON LEIDEN gerealiseerd. OCTAGON LEIDEN biedt onderdak aan onder meer twee woontorens (met in totaal 79 koopappartementen, welke inmiddels allemaal verkocht zijn), een hotel met 115 kamers en een inpandige parkeergarage (met 68 parkeerplaatsen). Verder bevat de “commerciële plint” twee, schitterend gelegen bedrijfsruimten (op de begane grond en (deels) op de eerste verdieping).
De bouw van OCTAGON LEIDEN is inmiddels in volle gang!


ACTUEEL AANBOD:

Bedrijfsruimte 2 (BOG-2): Stationsweg 31 Leiden
Grootte: ca. 1209 m2 BVO (ca. 1105 m2 VVO)

Deze bedrijfsruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 1209 m2 BVO (ca. 1105 m2 VVO). Hiervan is ca. 499 m2 BVO (ca. 458 m2 VVO) gelegen op de begane grond en ca. 710 m2 BVO (ca. 647 m2 VVO) gelegen op de 1e verdieping. Zie ook “rode omlijning” in onderstaande beeld.
In basis wordt de bedrijfsruimte “casco” aangeboden. Dat betekent dat de huurder nog maximale vrijheid heeft ten aanzien van de inrichting/afwerking van de bedrijfsruimte. Afbouw (geheel/gedeeltelijk) – tegen aanvullende opdracht bij (hoofd)aannemer – behoort tot de mogelijkheden.


Soort object
Nieuwbouw, casco, bedrijfsruimte. Afbouw (geheel/gedeeltelijk) – tegen aanvullende opdracht bij (hoofd)aannemer – behoort tot de mogelijkheden.


Metrage

Totaal ca. 1209 m2 BVO (ca. 1105 m2 VVO), waarvan ca. 499 m2 BVO (ca. 458 m2 VVO) op de begane grond en ca. 710 m2 BVO (ca. 647 m2 VVO) op de eerste verdieping.


Bestemming

Conform het van toepassing zijnde bestemmingsplan: “gemengd”, inhoudende dat diverse bestemmingen mogelijk zijn: horeca, detailhandel en dienstverlening. Link naar bestemmingsplan: Bestemmingsplan


Bereikbaarheid en parkeren

De bereikbaarheid is uitermate goed te noemen. Het Centraal Station van Leiden bevindt zich op zeer korte afstand.
Voor wat betreft parkeren wordt de mogelijkheid geboden tot het huren van een aantal (maximaal 4) parkeerplaaten in de parkeergarage in Octagon.


Huur- / koopscenario

Let op: Uitrol “koopscenario” (al dan niet i.c.m. naastgelegen bedrijfsruimte “BOG-1”) behoort tevens tot de mogelijkheden. Informeer bij de betrokken bedrijfsmakelaar naar de mogelijkheden. 

DOWNLOAD HIER DE PROJECTINFORMATIE

 

 

Interesse?

Heeft u interesse in de bedrijfsruimten van Octagon Leiden en wilt u meer weten? Neem dan snel contact op met:


BARNHOORN BEDRIJFSMAKELAARDIJ B.V.

Rijnsburgersingel 59
2316 XX  LEIDEN
Telefoon: 071 – 30 50 200
Email: leiden@barnhoornbedrijfsmakelaardij.nl

Contactpersoon: De heer Jesse Blonk