NU IN VERHUUR:

Commerciële ruimten Octagon - Leiden!

Het Stationsgebied Leiden Centraal
Enkele jaren geleden is gestart met de herontwikkeling van de entree van Leiden: Het Stationsgebied. Het gebied rond station Leiden Centraal is een uitermate drukbezocht gebied. Maar met name de belangrijke route van het Centraal Station naar de binnenstad sloot onvoldoende aan bij de charmante stad. Om de kansen die de belangrijke route, van het Centraal Station naar de binnenstad, nog beter te kunnen benutten wordt er hard gewerkt aan een metamorfose van het huidige Stationsgebied. Er komen nieuwe woningen, goed bereikbare kantoorruimten, horeca en extra fietsenstallingen. Het toekomstige stationsgebied wordt een bruisende plek waar wonen, werken, reizen en verblijven op een prettige manier samenkomen.

Octagon Leiden
Als onderdeel van deze metamorfose wordt op de locatie van het voormalige ABN/AMRO-bankgebouw aan de Stationsweg en het schoolgebouw aan het Ballonpad OCTAGON LEIDEN gerealiseerd. OCTAGON LEIDEN biedt onderdak aan onder meer twee woontorens (met in totaal 79 koopappartementen, welke inmiddels allemaal verkocht zijn), een hotel met 115 kamers en een inpandige parkeergarage (met 68 parkeerplaatsen). Verder bevat de “commerciële plint” drie, schitterend gelegen commerciële ruimten (op de begane grond en (deels) op de eerste verdieping).
De bouw van OCTAGON LEIDEN is inmiddels grotendeels afgerond! Aannemer J.P. van Eesteren verwacht medio 2024 de oplevering van de appartementen, het hotel en de commerciële ruimten van het plan te kunnen afronden.

Aanbod
In Octagon bevinden zich drie commerciële ruimten:

BOG-1 – begane grond, ca. 184 m2 BVO (ca. 172 m2 VVO);
BOG-2 – begane grond, ca. 484 m2 BVO (ca. 450 m2 VVO);
BOG-3 – eerste verdieping, ca. 725 m2 BVO (ca. 660 m2 VVO) 

De commerciële ruimten worden “casco” aangeboden. Dat betekent dat de huurder nog maximale vrijheid heeft ten aanzien van de inrichting/afwerking van deze ruimten.

Soort object
Nieuwbouw, casco, commerciële ruimte.

Bestemming
Conform het van toepassing zijnde bestemmingsplan: “gemengd”, inhoudende dat diverse bestemmingen mogelijk zijn: horeca, detailhandel en dienstverlening. Link naar bestemmingsplan: Bestemmingsplan

Bereikbaarheid en parkeren
De bereikbaarheid is uitermate goed te noemen. Het Centraal Station van Leiden bevindt zich op zeer korte afstand. Voor fietsparkeren bevindt zich aan de achterzijde van het complex een (afgesloten) fietsenberging. Verder zijn er nog een aantal (auto)parkeerplaatsen beschikbaar in de parkeergarage in Octagon.

 

 

Interesse?

Heeft u interesse in de commerciële ruimten van Octagon Leiden en wilt u meer weten? Neem dan snel contact op met:


BARNHOORN BEDRIJFSMAKELAARDIJ B.V.

Rijnsburgersingel 59
2316 XX  LEIDEN
Telefoon: 071 – 30 50 200
Email: leiden@barnhoornbedrijfsmakelaardij.nl

Contactpersoon: De heer Jesse Blonk