9 december 2020: Start (online) verkoop!

2 december 2020 | Nieuws | w.polman

Woensdag 9 december: Start (online) verkoop
Woensdag 9 december 2020 is het zover: Dan start namelijk de (online) verkoop van de appartementen in het plan Otagon Leiden! In totaal worden maar liefst 79 appartementen in verkoop gebracht: 23 appartementen in de Westtoren en 56 appartementen in de Oosttoren.

Vanaf woensdag 9 december a.s. zal de uitgebreide informatie over de appartementen terug te vinden zijn op de projectsite (www.octagonleiden.nl). Ook zal het dan mogelijk zijn om via de website in te schrijven voor één (of enkele) appartementen van je voorkeur. De inschrijfperiode sluit op zondag 20 december om 17.00 uur. Wanneer je inschrijft is niet belangrijk, zolang de inschrijving maar uiterlijk zondag 20 december 2020, 17.00 uur in ons bezit is.

Meer weten?
Heb je interesse in de appartementen? Hou dan de website (www.octagonleiden.nl) in de gaten. Vanaf 9 december tref je hier alle uitgebreide informatie aan. Uiteraard kun je – na 9 december – ook even een bezoekje brengen aan één van de betrokken makelaarskantoren (Fides Makelaars of De Leeuw Makelaardij). Daar kun je de uitgebreide informatiebrochure ophalen en kunnen ze je helpen met eventuele vragen die je hebt!