Bouwnummer 1405

Westtoren

Heeft u vragen?

 
 

 

FIDES MAKELAARS
Lammenschansweg 76
2313 DP LEIDEN
071 – 516 80 88

 
 
 

 

DE LEEUW MAKELAARDIJ
Molenwerf 4
2312 CK LEIDEN
071 – 405 16 16

Bouwnummer 1405

BOUWNUMMER 1405

Woningtype: WT-E
Verdieping: 4e verdieping
Woonoppervlakte: ca. 106 m2
Aantal kamers: 3
Bijzonderheden: Incl. eigen parkeerplaats
Plattegrond: KLIK HIER VOOR TECHNISCHE PLATTEGROND
Koopsom: € 571.000,- v.o.n.

Stijlplattegrond

Stijlplattegrond


Korte omschrijving
Bouwnummer 1405 is 3-kamerappartement gelegen (aan de noordwest-zijde) op de 4e verdieping van de Westtoren. Dit fraaie, comfortabele appartement beschikt over een heerlijke ruime living, twee grote slaapkamers en een luxe afgewerkte badkamer (met onder meer ligbad, douche en extra brede wastafel). Het appartement is voorzien van twee buitenruimten en beschikt uiteraard over een berging en eigen parkeerplaats in de onderbouw van het complex.Centraal in Leiden

In Octagon woont u midden in het centrum van Leiden. De twee woontorens van dit hoogwaardige complex verrijzen aan de Stationsweg, op de plek van het voormalige kantoor van ABN-AMRO. Vanaf deze plek kijkt u prachtig uit op het historische centrum van Leiden. Alle voorzieningen die u van een stad mag verwachten, heeft u binnen handbereik. Supermarkten, cafés, restaurants, winkels, musea en het Centraal Station bedingen zich op loopafstand van uw appartement. Ook het Leids Univesitair Medisch Centrum en diverse parken als Kweeklust en het Bos van Bosman liggen vlakbij.

Plint met slanke, moderne torens
Conform de stedenbouwkundige visie is Octagon opgebouwd uit twee delen. Het onderste gedeelte, de plint, zorgt voor de verbinding met de stad. Zowel qua schaal als qua uitstraling refereert deze plint aan het Leidse straatbeeld. De twee woontorens op de plint liggen iets terug en hebben een modern uiterlijk. “We voerden de torens, die niet extreem hoog zijn, bewust uit in de vorm van een achthoek”, zegt Mick Madder, de projectarchitect. “Op deze manier maakten we ze optisch een stuk slanker. De naam Octagon is een directe verwijzing naar deze vorm.”

Westtoren – 23 riante appartementen

Ruimte, luxe en comfort. Dat is wat de 23 appartementen van Westtoren u te bieden hebben. U kunt kiezen uit verschillende drie- en vierkamerappartementen, waaronder drie schitterende penthouses. Woonoppervlakten lopen uiteen van circa 100 tot circa 150 vierkante meter. Door de grote raampartijen ervaart u in elk appartement een oase van licht. Ook is elk appartement hoogwaardig afgewerkt,met onder andere luxe sanitair en tegelwerk. En buiten uw appartement? Ook daar is het heerlijk toeven, op uw eigen royale terras of heerlijke balkons!

Comfortabel genieten
Alles in Octagon is ingericht op uw wooncomfort. Voor nu én voor straks. Zo worden alle appartementen duurzaam en energiezuinig gebouwd, zonder gasaansluiting. Deappartementen worden aangesloten op een centraal WKO-systeem. Samen met de vloerverwarming in de appartmenten betekent dit een duurzame manier van verwarmen en koelen van uw appartement! Het duurzame aspect uit zich ook in de ruime hoeveelheid zonnepanelen die op de daken van beide woontorens liggen. Op die manier wordt schone energie opgewekt voor de bewoners.

Westtoren – 3-kamerappartement

Bent u op zoek naar een conmfortabel appartement met twee grote slaapkamers en een heerlijke buitenruimte? In deze appartementen komen uw woonwensen uit! Deze ruim opgezette driekamerappartementen worden aangeboden in diverse uitvoeringen. De royale woonkamer met open keuken biedt talloze indelingsmogelijkheden. Hier kun je toch gelijk verliefd op worden? Natuurlijk ontbreekt ook een luxe badkamer niet. Deze is afgewerkt met hoogwaardig sanitair en eigentijds tegelwerk. En wat ook prettig is: in de onderbouw van Octagon parkeert u uw auto op uw eigen parkeerplaats. Ook beschikt u daar over een eigen berging.