Westtoren - 4-kamerappartement

115+ m2  |  
Types
Appartement
 3/6 verkocht

Westtoren - 4-kamerappartement

115+ m2    In verkoop
4 kamers
  Westtoren - 4-kamerappartement
115+ m2  

Status en prijzen

PDF
 1302 120m2 4 verkocht
 1303 135m2 4 verkocht
 1407 115m2 4 verkocht
 1511 117m2 4 verkocht
 1615 117m2 4 verkocht
 1719 117m2 4 verkocht
#
#
#

Heeft u vragen?

De Leeuw MakelaardijDe Leeuw Makelaardij

Fides MakelaarsFides Makelaars

Beschrijving

Centraal in Leiden
In Octagon woont u midden in het centrum van Leiden. De twee woontorens van dit hoogwaardige complex verrijzen aan de Stationsweg, op de plek van het voormalige kantoor van ABN-AMRO. Vanaf deze plek kijkt u prachtig uit op het historische centrum van Leiden. Alle voorzieningen die u van een stad mag verwachten, heeft u binnen handbereik. Supermarkten, cafés, restaurants, winkels, musea en het Centraal Station bedingen zich op loopafstand van uw appartement. Ook het Leids Univesitair Medisch Centrum en diverse parken als Kweeklust en het Bos van Bosman liggen vlakbij. 

Plint met slanke, moderne torens
Conform de stedenbouwkundige visie is Octagon opgebouwd uit twee delen. Het onderste gedeelte, de plint, zorgt voor de verbinding met de stad. Zowel qua schaal als qua uitstraling refereert deze plint aan het Leidse straatbeeld. De twee woontorens op de plint liggen iets terug en hebben een modern uiterlijk. “We voerden de torens, die niet extreem hoog zijn, bewust uit in de vorm van een achthoek”, zegt Mick Madder, de projectarchitect. “Op deze manier maakten we ze optisch een stuk slanker. De naam Octagon is een directe verwijzing naar deze vorm.”

Westtoren - 23 riante appartementen

Ruimte, luxe en comfort. Dat is wat de 23 appartementen van Westtoren u te bieden hebben. U kunt kiezen uit verschillende drie- en vierkamerappartementen, waaronder drie schitterende penthouses. Woonoppervlakten lopen uiteen van circa 100 tot circa 150 vierkante meter. Door de grote raampartijen ervaart u in elk appartement een oase van licht. Ook is elk appartement hoogwaardig afgewerkt,met onder andere luxe sanitair en tegelwerk. En buiten uw appartement? Ook daar is het heerlijk toeven, op uw eigen royale terras of heerlijke balkons!

Comfortabel genieten
Alles in Octagon is ingericht op uw wooncomfort. Voor nu én voor straks. Zo worden alle appartementen duurzaam en energiezuinig gebouwd, zonder gasaansluiting. Deappartementen worden aangesloten op een centraal WKO-systeem. Samen met de vloerverwarming in de appartmenten betekent dit een duurzame manier van verwarmen en koelen van uw appartement! Het duurzame aspect uit zich ook in de ruime hoeveelheid zonnepanelen die op de daken van beide woontorens liggen. Op die manier wordt schone energie opgewekt voor de bewoners.

Westtoren - 4-kamerappartement
Na het opstaan even wakker worden op uw balkon. Dan een heerlijke douche, om vervolgens te genieten van een ontbijtje aan de gezellige, grote keukentafel. Straks een kopje koffie op het ruimte balkon. In deze heerlijke, ruime vierkamerappartementen kan het allemaal! De grote slaapkamers , de luxe badkamer en de royale living met ruime, open eetkeuken bieden u maximaal wooncomfort. En omdat de meeste appartementen over twee buitenruimten beschikken kunt u vrijwel altijd van de zon en het prachtige uitzicht genieten. Heerlijk toch? Uw eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw van Octagon maken uw wooncomfort compleet.
Zoekvenster sluiten