Bouwnummer 2950

Oosttoren

Heeft u vragen?

 

 

FIDES MAKELAARS
Lammenschansweg 76
2313 DP LEIDEN
071 – 516 80 88

 

 

DE LEEUW MAKELAARDIJ
Molenwerf 4
2312 CK LEIDEN
071 – 405 16 16

Bouwnummer 2950

BOUWNUMMER 2950

Woningtype: OT-J
Verdieping: 9e verdieping
Woonoppervlakte: ca. 73 m2
Aantal kamers: 3
Bijzonderheden: Incl. eigen parkeerplaats
Plattegrond: KLIK HIER VOOR TECHNISCHE PLATTEGROND
Koopsom: € 459.000,- v.o.n.


Korte omschrijving
Bouwnummer 2950 is een 3-kamerappartement gelegen (aan de noord-oostzijde) op de bovenste verdieping (9e verdieping) van de Oosttoren. Dit betekent dus echt wonen in een bijzonder gebouw, in een zee aan natuurlijk daglicht en met spectaculaire uitzichten over de stad!
Dit fraaie, comfortabele appartement beschikt over een heerlijke ruime living, twee grote slaapkamers en een luxe afgewerkte badkamer (met onder meer ligbad, douche en wastafel). Last but not least: vanuit het keukengedeelte en een van de slaapkamers bereik je de loggia, waar het in de zomer én winter heerlijk toeven is!

Natuurlijk beschik je bij dit comfortabele appartement ook over een berging en eigen parkeerplaats in de onderbouw van het complex.Centraal in Leiden

In Octagon woont u midden in het centrum van Leiden. De twee woontorens van dit hoogwaardige complex verrijzen aan de Stationsweg, op de plek van het voormalige kantoor van ABN-AMRO. Vanaf deze plek kijkt u prachtig uit op het historische centrum van Leiden. Alle voorzieningen die u van een stad mag verwachten, heeft u binnen handbereik. Supermarkten, cafés, restaurants, winkels, musea en het Centraal Station bedingen zich op loopafstand van uw appartement. Ook het Leids Univesitair Medisch Centrum en diverse parken als Kweeklust en het Bos van Bosman liggen vlakbij.

Plint met slanke, moderne torens
Conform de stedenbouwkundige visie is Octagon opgebouwd uit twee delen. Het onderste gedeelte, de plint, zorgt voor de verbinding met de stad. Zowel qua schaal als qua uitstraling refereert deze plint aan het Leidse straatbeeld. De twee woontorens op de plint liggen iets terug en hebben een modern uiterlijk. “We voerden de torens, die niet extreem hoog zijn, bewust uit in de vorm van een achthoek”, zegt Mick Madder, de projectarchitect. “Op deze manier maakten we ze optisch een stuk slanker. De naam Octagon is een directe verwijzing naar deze vorm.”

Oosttoren – 56 comfortabele appartementen
Luxe, comfort en uitzicht. Dat is wat de 56 appartementen van Oosttoren je te bieden hebben. Je kunt kiezen uit verschillende twee- en driekamerappartementen. Woonoppervlakten lopen uiteen van circa 55 tot circa 76 vierkante meter. Door de grote raampartijen ervaar je in elk appartement een oase van licht. Ook is elk appartement hoogwaardig afgewerkt, met onder andere luxe sanitair en tegelwerk. En buiten je appartement? Ook daar is het heerlijk toeven, op je eigen heerlijke balkon!

Comfortabel genieten
Alles in Octagon is ingericht op uw wooncomfort. Voor nu én voor straks. Zo worden alle appartementen duurzaam en energiezuinig gebouwd, zonder gasaansluiting. Deappartementen worden aangesloten op een centraal WKO-systeem. Samen met de vloerverwarming in de appartmenten betekent dit een duurzame manier van verwarmen en koelen van uw appartement! Het duurzame aspect uit zich ook in de ruime hoeveelheid zonnepanelen die op de daken van beide woontorens liggen. Op die manier wordt schone energie opgewekt voor de bewoners.

Oosttoren – 3-kamerappartement
De 3-kamerappartementen in de Oosttoren zijn allemaal schitterend op een hoek van de toren gelegen. Dit is wonen in een bijzonder gebouw, in een zee aan natuurlijk daglicht en met spectaculaire uitzichten over de stad. Dat is wat dit gezellige driekamerappartement in Octagon jou biedt. Naast twee fijne slaapkamers beschik je in deze woning over een woonkamer met open keuken, een comfortabele badkamer, een separaat toilet en een berging. Last but not least: vanuit het keukengedeelte en een van de slaapkamers bereik je je eigen buitenruimte, waar heerlijk toeven is!