Grandioos wonen

Koopwoningen Leiden - Octagon Leiden

79 Appartementen in hartje Leiden

In de twee woontorens van Octagon (Toren A en Toren B) worden in totaal 79 appartementen gerealiseerd. Uiteraard hebben deze appartementen allemaal hun eigen specifieke & typerende kenmerken, zoals grootte, situering en orientatie. Maar al deze appartementen hebben samen ook een belangrijke overeenkomst: hun unieke ligging in het hart van Leiden! Wie droomt er nu niet van om op deze unieke plek te mogen wonen? Dicht bij het NS-station, dicht bij de winkels en voorzieningen en de gezelligheid op loopafstand…

Maar er zijn natuurlijk meer overeenkomsten! We noemen er alvast een paar zoals een hoogwaardige afwerking, standaard schitterend sanitair en een eigen bergruimte in de onderbouw om uw spulletjes veilig op te bergen. Verder beschikt een groot deel van de appartementen over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage in het gebouw; als dat geen luxe is!

Lees hieronder snel verder voor wat meer informatie over de appartementen…

Ik heb interesse

Toren A (De Westtoren)

23 riante koopappartementen

In Toren A (De Westtoren) zullen 23 koopappartementen worden aangeboden. Het gaat hierbij om wat grotere 3- en 4-kamerappartementen, die beschikken – afhankelijk van het woningtype – over woonoppervlakten tussen ongeveer 100 en 135 vierkante meter.
De drie penthouses op de bovenste verdieping van deze toren beschikken over een woonoppervalkten die varieert tussen maar liefst 135 en 150 vierkante meter!

Hoewel er verschillende woningtypen zullen worden aangeboden, die allemaal beschikken over hun eigen specifieke eigenschappen, zijn er ook een aantal overeenkomsten te noemen:

Alle appartementen beschikken over een heerlijke buitenruimte;
De appartementen zullen “gasloos” (dus gereed voor de toekomst) worden gebouwd. Voor verwarming/warm water zal gebruik worden gemaakt van (bodem)warmtepompen. Deze warmtepompen verzorgen overigen zomers voor de aangename mogelijkheid tot koeling van het appartement. Wat heerlijk!
De appartementen worden voorzien van hoogwaardige afwerking v.w.b. onder meer het sanitair/tegelwerk;
Alle appartementen beschikken over een eigen berging in de onderbouw;
Alle koopappartementen beschikken over een eigen parkeerplaats in de stallinggarage

Koopsommen appartementen Toren A
De koopsommen van de koopappartementen moeten nog nader worden vastgesteld. Het is de verwachting dat de appartementen in Toren A kunnen worden aangeboden in de prijsrange van circa € 570.000,- tot circa € 850.000,- v.o.n.

Interesse in de appartementen van Toren A?
Meld u dan snel aan als belangstellende. Wij houden u dan van alle ontwikkelingen (en de start verkoop) op de hoogte.

Ik heb interesse`

Interesse?

Meld u aan en blijf op de hoogte!

Ik heb interesse

Toren B (De Oosttoren)

56 compacte koopappartementen

In de Toren B (de Oosttoren) zullen nog eens 56, meer compacte, koopappartementen worden aangeboden. Het gaat hierbij om 2- en 3-kamerappartementen met woonoppervlakten variërend tussen circa 56 en 78 vierkante meter.

Ook hier geldt dat er een keuze kan worden gemaakt uit een aantal verschillende woningtypen; elk met hun eigen eigenschappen, kenmerken en een eigen indeling, situering, uitzicht. Ook voor deze – wat meer “compactere” – appartementen geldt dat er een aantal overeenkomsten te noemen zijn. Uiteraard beschikken ook deze appartementen allemaal over een heerlijke buitenruimte, een hoogwaardige afwerking, een eigen berging (in de onderbouw). De appartementen worden bovendien allemaal duurzaam & energiezuinig uitgevoerd; de woningen zijn allemaal “gasloos”. Voor de verwarming (en koeling!) zal gebruik worden gemaakt van een systeem van (bodem)warmtepompen. Verder beschikt ook een groot deel van deze appartementen over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage.

Koopsommen appartementen Toren A
De koopsommen van de koopappartementen moeten nog nader worden vastgesteld. Het is de verwachting dat de appartementen kunnen worden aangeboden in een prijsrange van circa € 300.000,- tot ca. € 475.000,- v.o.n.

Interesse in de appartementen van Toren B?
Meld u dan snel aan als belangstellende. Wij houden u dan van alle ontwikkelingen (en de start verkoop) op de hoogte.

Ik heb interesse`

Zoekvenster sluiten